2010-08-25 11:15:43• hírek • Szatmár.ro

Tanuljon nyelveket a BLSH-nál!

A Bridge Language Study House Nyelvoktató Központ ősztől új nyelvoktató programmal vár minden tanulni vágyót. Szeptember 6-től a felnőttek kezdhetik el egy idegennyelv elsajátítását, szeptember 27-től pedig kommunikációs nyelvtanfolyamokat indítanak gyerekek számára.

Egy idegen nyelv ismerete külföldi kiruccanásaink során is hasznunkra válhat, de a munkahelyeken is jó pontnak számít, sőt legtöbb munkáltató esetében kötelező is valamelyik nemzetközi nyelv legalább társalgási szintű ismerete. Mindebben segítenek a Bridge Language Study House oktatói, akik új tanfolyamsorozattal várnak minden kedves érdeklődőt az új tanévben is, mindhárom központban: Szatmárnémetiben, Nagyváradon és Kolozsváron.

A Bridge Language Study House felnőttek számára induló nyelvtanfolyamain angol, német, francia, spanyol, olasz, norvég, svéd, portugál, finn magyar és román nyelvet választhatna. A román nyelvet ezentúl úgy, mint idegennyelvet vagy második nyelvet adják át az oktatók. Az általános nyelvtanfolyamokra augusztus 23-tól szeptember 2-ig lehet iratkozni.   Az október 15-ig tartó oktatás ideje alatt a jelentkezők 30 tanórán keresztül sajátíthatják el a választott idegen nyelvet, illetve nyelveket.

Szeptember 27-től kommunikációs nyelvtanfolyamok indulnak gyerekek számára. Angol, német, francia, olasz, spanyol, magyar és román nyelvből választhatnak az érdeklődők. Mindemellett szeptember 6-tól október 8-ig a nyelvoktató központ LCCI, ECL és IELTS nyelvvizsgákra való felkészítő tanfolyamot indít.

A BLSH az új tanévben különleges árengedményeket ajánl diákoknak, munkanélkülieknek és nyugdíjasoknak, és az aki három modult szeretne elvégezni, a harmadik modulra 40 százalékos kedvezményt kap.

További részletekért forduljanak a központhoz: Horea utca 1. szám, harmadik emelet. Bővebb információért pedig tárcsázzák a 0361-101-038, valamint a 0740-985-868 telefonszámokat.



Tanuljon nyelveket a Bridge Language Study House-nál!


Kapcsolódó hírek:
Legfrissebb apróhirdetések:
További friss hírek:
Valutaváltó:


# Orosz-ukrán háború # koronavírus # baleset # harmadik híd # körgyűrű # vakcina # Nagykároly # Szatmárnémeti
Kiemelt hírek:
Promó: